Van Dieren ICT

Technologie verandert razendsnel. Van Dieren ICT verandert mee, zodat u zeker weet dat uw ICT bij ons in veilige handen is.
Ons ICTWaarborg-keurmerk geeft u de zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld.

HET BEGIN VAN ONZE SAMENWERKING

We beginnen onze samenwerking met een gratis ICT-scan. Samen bekijken we wat uw bedrijf al heeft aan hardware en software en wat u precies nodig heeft om uw bedrijf optimaal te laten functioneren. ICT is hierbij altijd een middel, nooit een doel op zich.

HARDWARE

Van Dieren ICT levert alle apparatuur die nodig is voor het goed functioneren van uw bedrijf: van servers tot printers en van laptops tot noodstroomapparatuur. Wij werken hiervoor met betrouwbare A-merken om zo nog beter continuïteit te kunnen garanderen.

SOFTWARE

Samen bekijken we welke software u nodig heeft. Van Dieren ICT levert en installeert deze software tegen scherpe prijzen. Het spreekt voor zich dat we ook zorgen voor passende en up-to-date antivirussoftware.

SERVICE & ONDERHOUD

Software en hardware hebben onderhoud nodig, of ze nu onderdeel zijn van een complex computernetwerk of van een enkele eenvoudige werkplek. Ook als u software en hardware niet bij ons hebt afgenomen kunnen wij dit onderhoud – al dan niet eenmalig – voor u verzorgen. Het onderhoudscontract en het serviceniveau geven we samen vorm: zodat het past bij uw organisatie en zodat u precies weet wat het u kost.