Connectiviteit/verbinding

Via xDSL of glasvezel bieden wij u de internetverbinding met de capaciteit die past bij uw organisatie. Ook hiervoor maken wij onder meer gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk.  

Webhosting

Ook voor webhosting werkt Van Dieren Internet Services alleen met de beste leveranciers, zodat uw website en/of webshop 24/7 bereikbaar is en e-mails altijd verzonden en ontvangen worden. Op verzoek verzorgen wij uw domeinnaamregistratie en beheren we uw e-mailaccounts.

Online Backup

Helemaal nu gijzelsoftware regelmatig slachtoffers maakt, ontkomt u niet aan een goede backup van al uw data. Van Dieren Internet Services kan zo’n back-up voor u verzorgen. We slaan uw data versleuteld op in een ons eigen zeer goed beveiligde datacenter en zorgen dat de back-up automatisch wordt vernieuwd. Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden over de status van de back-up.

Microsoft Office 365

Voor een vast bedrag per maand heeft u met Microsoft Office 365 altijd en vanaf elk apparaat toegang tot uw bestanden, administratie, mails en contacten. Deze gegevens worden opgeslagen in de cloud. Uiteraard krijg u ook altijd de laatste versie van Office (met daarin onder meer Word, Excel en Outlook) zodra deze beschikbaar is. Van Dieren Internet Services kijkt samen met u naar de verschillende mogelijkheden en zorgt voor aansluiting van het pakket op uw bestaande processen.

247Alarm

Met de dienst 247Alarm worden alarmmeldingen (van uw bestaande of nieuwe alarmsysteem) rechtstreeks naar uw smartphone verstuurd, of naar die van de aangewezen verantwoordelijke(n). Daardoor kan er snel gehandeld worden en komt de continuïteit van uw organisatie niet in gevaar. uw alarmcentrale wordt gemonitord vanuit een gecertificeerde, particuliere alarmcentrale die volledig voldoet aan de geldende regelgeving en normeringen. Van Dieren Internet Services is leverancier van deze dienst. Klik hier voor meer informatie over 247Alarm.

 

 


Glasvezel is nu eindelijk binnen handbereik voor iedereen in het Vijfheerenlanden gebied.
U kunt zich vanaf nu aanmelden voor een glasvezelabonnement.
Het (fase 2) gebied is opgedeeld in 15 deelgebieden.
Als per deelgebied 35% van de inwoners zich aanmeldt, dan komt er daadwerkelijk glasvezel in dat gebied! 

Glasvezel is eindelijk binnen handbereik voor Rivierenland. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor een glasvezelabonnement. Het gebied is opgedeeld in vier deelgebieden. Als per deelgebied 50% van de inwoners zich aanmeldt, dan komt er daadwerkelijk glasvezel in dat gebied! 

Goed nieuws voor de inwoners van het buitengebied van Leerdam, Vianen en Zederik. Er komt glasvezel! De inwoners hebben massaal gekozen voor het aanbod van Glasvezel buitenaf. Zij geeft daarom de inwoners van het buitengebied van Leerdam, Vianen en Zederik zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk.