Goed nieuws voor de inwoners van het buitengebied van Leerdam, Vianen en Zederik. Er komt glasvezel! De inwoners hebben massaal gekozen voor het aanbod van Glasvezel buitenaf. Zij geeft daarom de inwoners van het buitengebied van Leerdam, Vianen en Zederik zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk.

Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf, licht toe: We zien veel enthousiasme in het gebied. Er zijn lokale verkopers en ambassadeurs die zich het vuur uit de sloffen hebben gelopen. En dat is natuurlijk fantastisch. We hebben voldoende abonnementen afgesloten om glasvezel aan te leggen. Iets dat voor de inwoners en bedrijven ongelooflijk goed nieuws is.”

Tot 31 december 2018 geen extra aansluitkosten

Glasvezel buitenaf heeft signalen uit het gebied ontvangen dat de inschrijfperiode als zeer kort werd ervaren. Daarom biedt zij de inwoners van het buitengebied van Leerdam, Vianen en Zederik die nog niet in de gelegenheid zijn geweest zich aan te melden, tot 31 december 2018 de mogelijkheid zich aan te melden zonder de extra aansluitkosten van minimaal €995,00.

Aanbod kernen en industrieterreinen Leerdam, Vianen en Zederik

Na de succesvolle campagne in het buitengebied gaat Glasvezel buitenaf verder met de voorbereidingen voor de volgende fase: een aanbod voor de kernen en de industrieterreinen. Zodra het aanbod bekend is ontvangt iedereen die in aanmerking komt persoonlijk bericht.

Heeft u hulp nodig bij uw keuze uit één van de zes aanbieders?
Neem dan voor 31 december 2018 contact met ons op, wij helpen u graag!