Glasvezel is nu eindelijk binnen handbereik voor iedereen in het Vijfheerenlanden gebied.
U kunt zich vanaf nu aanmelden voor een glasvezelabonnement.
Het (fase 2) gebied is opgedeeld in 15 deelgebieden.
Als per deelgebied 35% van de inwoners zich aanmeldt, dan komt er daadwerkelijk glasvezel in dat gebied! 

Glasvezel is eindelijk binnen handbereik voor Rivierenland. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor een glasvezelabonnement. Het gebied is opgedeeld in vier deelgebieden. Als per deelgebied 50% van de inwoners zich aanmeldt, dan komt er daadwerkelijk glasvezel in dat gebied! 

Van Dieren Telecom introduceert in samenwerking met RoutIT en KPN het nieuwe mobiele portfolio Zakelijk Mobiel 2018! Ga aan de slag met Zakelijk Mobiel 2018 en maak direct gebruik van nieuwe tarieven en scherpe acties.

Op 17 november 2018 om 14:30 komt Sinterklaas weer aan in Lexmond. Van Dieren ICT sponsort deze spectaculaire actie d.m.v. een reclame-uiting op een groot LED scherm bij Brandstoffenhandel Van Zessen Lexmond.

Goed nieuws voor de inwoners van het buitengebied van Leerdam, Vianen en Zederik. Er komt glasvezel! De inwoners hebben massaal gekozen voor het aanbod van Glasvezel buitenaf. Zij geeft daarom de inwoners van het buitengebied van Leerdam, Vianen en Zederik zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk.