Maatwerk

Ook onze telecomdiensten zijn maatwerk. Of u nu 24/7 bereikbaar wilt zijn, of enkel tijdens kantoortijden: Van Dieren Telecom helpt u met een toekomstigbestendige communicatieoplossing, die onder meer gebruik maakt van het betrouwbare KPN-netwerk. Samen kijken we welke oplossing het best bij uw bedrijf past.

Telefooncentrale in de cloud

Vanaf twee of meer vaste toestellen in uw bedrijf kan het zinvol zijn om gebruik te maken van een telefooncentrale. Van Dieren Telecom biedt hiervoor een cloudoplossing, wat betekent dat de centrale niet bij uw bedrijf staat opgesteld maar in de beveiligde datacenters van onze leverancier. In een persoonlijk gesprek gaan wij graag dieper met u in op de vele functionaliteiten en voordelen van deze toepassing.

Vast, mobiel, VAMO

Naast de toestellen en abonnementen die we leveren voor vaste en mobiele telefonie, leveren we ook een combinatie-oplossing: vast-mobiel integratie oftewel VAMO. Met VAMO heeft u altijd de keuze met welk nummer u belt, ongeacht het toestel waarmee u belt. Ook geven deze oplossingen u ruimte om uw bereikbaarheid op een efficiënte manier te beperken, bijvoorbeeld buiten kantooruren, of juist te verruimen. Deze oplossing zorgt daarnaast ook voor een behoorlijke besparing op abonnementskosten.

 

 


Van Dieren Telecom introduceert in samenwerking met RoutIT en KPN het nieuwe mobiele portfolio Zakelijk Mobiel 2018! Ga aan de slag met Zakelijk Mobiel 2018 en maak direct gebruik van nieuwe tarieven en scherpe acties.