Connectiviteit/verbinding

Via ADSL of glasvezel bieden wij u de internetverbinding met de capaciteit die past bij uw organisatie. Ook hiervoor maken wij onder meer gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk.  

Webhosting

Ook voor webhosting werkt Van Dieren ICT alleen met de beste leveranciers, zodat uw website en/of webshop 24/7 bereikbaar is en e-mails altijd verzonden en ontvangen worden. Op verzoek verzorgen wij uw domeinnaamregistratie en beheren we uw e-mailaccounts.

Online Back-up

Helemaal nu gijzelsoftware regelmatig slachtoffers maakt, ontkomt u niet aan een goede back-up van al uw data. Van Dieren ICT kan zo’n back-up voor u verzorgen. We slaan uw data versleuteld op in ons eigen zeer goed beveiligde datacenter en zorgen dat de back-up automatisch wordt vernieuwd. Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden over de status van de back-up.

Office 365

Voor een vast bedrag per maand heeft u met Office 365 altijd en vanaf elk apparaat toegang tot uw bestanden, administratie, mails en contacten. Deze gegevens worden opgeslagen in de cloud. Uiteraard krijg u ook altijd de laatste versie van Office (met daarin onder meer Word, Excel en Outlook) zodra deze beschikbaar is. Van Dieren ICT kijkt samen met u naar de verschillende mogelijkheden en zorgt voor aansluiting van het pakket op uw bestaande processen.

247Alarm

Met de dienst 247Alarm worden alarmmeldingen (van uw bestaande of nieuwe alarmsysteem) rechtstreeks naar uw smartphone verstuurd, of naar die van de aangewezen verantwoordelijke(n). Daardoor kan er snel gehandeld worden en komt de continuïteit van uw organisatie niet in gevaar. uw alarmcentrale wordt gemonitord vanuit een gecertificeerde, particuliere alarmcentrale die volledig voldoet aan de geldende regelgeving en normeringen. Van Dieren ICT is leverancier van deze dienst. Klik hier voor meer informatie over 247Alarm.